Csokis varázs - Mesés marcipán
- Mi az, amit iszol? Kakaó?
- Nem, Bedeco.
- Miiiiii?
- Bedeco!

More details

Bővebb leírás

* Tradicionális BEDECO élmények

BEDECO


Csokis varázs


- ízesített instant kakaó vitaminokkal és ásványi anyagokkal -


- Mi az, amit iszol? Kakaó?
- Nem, Bedeco.
- Miiiiii?
- Bedeco!


Ez a ’80-as évekből idézett reklám és a BEDECO íze igazi legendává vált: a BEDECO szó hallatán minden húszon túlinak jönnek az emlékélmények.

 

Oszd meg legszebb gyermekkori élményeidet szeretteiddel és saját gyermekeiddel, mutasd meg nekik, milyen szép is volt a gyermekkorod…

 

Régi ízek új köntösben

 

A Bedeco igazi tradíció, az elmúlt harminc év alatt a minőség védjegyévé vált. Az alapítása óta 100%-ban magyar tulajdonú cég hazánkban és Közép-Kelet-Európában elsőként gyártott instant kakaót, majd folyamatosan fejlesztett gyártástechnológiájának köszönhetően évről évre bővítette kínálatát.


Kóstold meg és éld át a tradíciókövető, legújabb BEDECO élményeket!


Az extra csokis, krémesen lágy


Csokis varázs

 

a hagyományokat és az értékeket megőrizve ötféle ízesítésben, egyedülálló íz-élményeivel és természetes vitamintartalmával méltán válhat a gyerekek és a szülők kedvencévé a következő harminc évben...

 

 

A Mesés marcipán a csokis mandula igazi aromáját idézi.

 

A BEDECO varázslatos résztvevője lehet a reggeleknek és az estéknek egyaránt. Egy pohárnyi Csokis varázs igazi íz- és emlékélményt adhat a gyermekeknek, illetve mindazoknak, akik értékelik, szeretik a tradíciókat és ragaszkodnak a csokoládé igazi ízéhez.

Az extrán csokis és természetesen vitaminozott Csokis varázs minőségi garancia a mindennapokhoz.

Egyedülálló összetételének köszönhetően hideg folyadékban is csomómentesen oldódik.

Az instant termékben található B1 – vitamin a szellemi frissességet, a D-vitamin a csontozat megfelelő növekedését és fejlődését, a C-vitamin az egészség fenntartását szolgálja. Ásványi anyag tartalma segíti a koncentrációt – a vas a gondolkodást és a memóriát, a magnézium a megfelelő izom- és idegműködést, a cink a hormonok szintézisét szabályozza.


BEDECO - több mint kakaó…

Összetétel

100 ml
Energia 328 KJ/78 KCAL
Fehérje 3,4 g
Zsír 1,7 g
Szénhidrát 12,2 g
0,12 g